Σπύρος Φωκάς

Ο Σπύρος είναι υπεύθυνος για τα προγράμματα γυμναστικής που παρέχουμε καθώς και για ατομικά προγράμματα διατροφής και άρθρα πάνω στα θέματα αυτά.

Βιογραφικό

Ονομάζομαι Φωκάς Σπύρος και ασχολούμαι με τη γυμναστική από μικρή ηλικία. Παρότι πέρασα στη σχολή που ήθελα και ξεκίνησα τις σπουδές μου σαν Μηναχικός Η/Υ και Πληροφορικής στα Ιωάννινα, η αγάπη μου για τη γυμναστική με κέρδισε και δεν άργησα να αφοσιωθώ σε αυτό. Ξεκίνησε σαν χόμπυ και εξελίχθηκε σε σπουδές και επαγγελματική αποκατάσταση. Έχω ασχοληθεί πολλά χρόνια με τον πρωταθλητισμό στην κωπηλασία αλλά πλέον είμαι ενεργός αθλητής Crossfit.

Ασχολούμαι με το Personal Training τα τελευταία 6 χρόνια, δουλεύοντας με πελάτες τόσο στο γυμναστήριο όσο και διαδικτυακά. Είναι μεγάλη μου χαρά να είμαι δίπλα στους ανθρώπους που επιλέγουν να δουλέψουν μαζί μου και να αλλάξουν τη ζωή τους.

Έχω συμμετάσχει σε δύο αγώνες Βodybuilding στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κατακτώντας τη 2η και 10η θέση αντίστοιχα. Τα τελευταία δύο χρόνια αποφάσισα να συνεχίσω τις σπουδές μου στον τομέα του Sports Therapy έτσι ώστε να διευρύνω τις γνώσεις μου σε τομείς όπως: λειτουργική ανατομία, παθολογία και αιτιολογία αθλητικών τραυματισμών, ανατομία και φυσιολογία, πρώτες βοήθειες κ.α. στο City of Glasgow College. Πέρα από την εικόνα που είναι το κίνητρο για τους περισσότερους από εμάς, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πώς θα κάνουμε το καλύτερο για το σώμα μας και να αποφύγουμε επιβαρύνσεις και τραυματισμούς.

Τα προγράμματα που θα βρείτε εδώ είναι σχεδιασμένα για να μπορεί ο καθένας να ξεκινήσει από όπου κι αν βρίσκεται και να βάλει τη γυμναστική στη ζωή του. Φυσικά εάν κάποιος έχει ανάγκη από εξειδικευμένο πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πλάνο στις ανάγκες του.

Επικοινωνία: mymealplan@danailu.com