Ματίνα Μπολλά

Ονομάζομαι Ματίνα Μπολλά και έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αθήνα. Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στο τμήμα Αρχιτεκτονικής Εσωτερικού Χώρου και Διακόσμησης. Ωστόσο, η ενασχόληση μου με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία με οδήγησε σε μία διαφορετική επαγγελματική πορεία.

Κατέχω πτυχία Personal & Weight Training, Group Training, Choreography Ivl. 1, Functional Patterns, Body Power, Body Conditioning, Kettlebell, Fitball, Trx, Bosu, Εσωτερικής Κωπηλασίας (concept 2).

Παράλληλα είμαι βοηθός καθηγητή στα τμήματα Personal & Weight Training και BWC(Body & Weight Cross Trainer) της AF Studies και εισηγήτρια σε Fitness Workshop.

Είμαι αθλήτρια ενόργανης και Tae Kwon do ενώ διαθέτω 8ετή εμπειρία στο χώρο του fitness.

Αυτή τη στιγμή είμαι προπονήτρια στο γυμναστήριο MICROSS TRAINING . Μαζί με μία ομάδα από έμπειρους προπονητές απευθυνόμαστε σε όλους και κάνουμε τα πάντα για να πετύχετε τους στόχους σας.

Στην πλατφόρμα της Δανάης θα βρείτε μερικές προπονήσεις που αγαπώ και έχω προσαρμόσει στις ανάγκες σας. Θα χαρώ πολύ να τις κάνετε και να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σας!

Θα με βρείτε εδώ:

www.micross.gr