Δανάη Βαρθολομάτου
Ονομάζομαι Δανάη Βαρθολομάτου! Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κεφαλονιά. Σπούδασα Νομική στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και σύντομα θα συνεχίσω τις σπουδές μου με ένα μεταπτυχιακό στα νομικά. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου η αγάπη μου για τη γυμναστική και τον αθλητισμό μεγάλωσε ακόμα περισσότερο και έτσι το 2020, χρονιά που οκοκληρώθηκαν και οι σπουδές μου στη Νομική, αποφάσισα με μία ομάδα αξιόλογων συνεργατών να δημιουργήσω μία πλατφόρμα για την προώθηση ενός ισορροπημένου και υγιεινού τρόπου ζωής.
Aναγνωρίζοντας τη σημασία της προσωπικής ανάπτυξης  και της αυτοεκτίμησης που απαιτείται για την επίτευξη στόχων αποφάσισα να διευρύνω τις γνώσεις μου και να συνεχίσω τις σπουδές μου και στον τομέα της ψυχολογίας και συγκεκριμένα στο Business & Life Coaching. Παράλληλα παρακολουθώ μαθήματα Personal Training. Mεγάλη μου αγάπη είναι η ιππασία και είμαι αθλήτρια ιππικής δεξιοτεχνίας.
Πιστεύω πως όλοι έχουμε απεριόριστες δυνατότητες και δεν πρέπει να βάζουμε όρια στους στόχους και τα όνειρά μας. Μοιράζομαι τις εμπειρίες και τις γνώσεις μου, καθώς και πολλή θετική ενέργεια στους λογαριασμούς που διαθέτω στα social media!
Instagram: @Danai_lu & @Insideoutbetter
Youtube: Danai Lu
Επικοινωνία: info@danailu.com