Αν μπορώ εγώ μπορείς κι εσύ! Nέα βίντεο και συνταγές κάθε μήνα από 9,99€ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ homepage_scaled2 Αποτελέσματα με 20 λεπτά γυμναστική στο σπίτι! ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ Προγράμματα για όλα τα επίπεδα! Δεν χρειάζεσαι καθόλου εξοπλισμό για να ξεκινήσεις ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ Επιλέξτε τα τρίμηνα πακέτα και
κερδίστε έκπτωση έως και 20%
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βάλε στη ζωή σου 20 λεπτά γυμναστική από το σπίτι και δες το σώμα σου να αλλάζει!

Στην αρχή μπορεί να σου φαίνεται ακατόρθωτο, αλλά τις περισσότερες φορές το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις το πρώτο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

To “Αν μπορώ εγώ, μπορείς κι εσύ” έχει γίνει πια η δυνανότερή μου πεποίθηση. Τα μόνα όρια που τελικά έχουμε είναι αυτά που βάζουμε εμείς στον εαυτό μας! Μην ψάχνεις άλλο δικιολογίες και ξεκίνα σήμερα να κάνεις κάτι για σένα.

Δες το σώμα σου να αλλάζει!
Δεν χρειάζεσαι καθόλου εξοπλισμό για να ξεκινήσεις

Γυμναστική στο σπίτι!

Ξεκίνα σήμερα να κάνεις γυμναστική μαζί μου οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι, με ή και χωρίς καθόλου εξοπλισμό. Οι προπονήσεις είναι σε βίντεο και σε πραγματικό χρόνο μαζί μου. Κατα τη διάρκεια της προπόνησης θα σου επεξηγώ τον τρόπο και θα σου δίνω την ώθηση που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις!

Ανάλογα με τη συνδρομή που θα επιλέξεις θα έχεις πρόσβαση σε τρεις ή σε πέντε προπονήσεις την εβδομάδα. Η συνδρομή σου ανανεώνεται κάθε φορά αυτόματα. Βασικός στόχος μας είναι η ενεργοποίηση του μεταβολισμού, η καύση λίπους και ταυτόχρονα η ενδυνάμωση. Φυσικά, υπάρχουν βίντεο με προπονήσεις για όλα τα επίπεδα και κάθε μήνα θα εμπλουτίζονται. Διάλεξε τη συνδρομή που σου ταιριάζει και δες το σώμα αλλά και τη διάθεσή σου να αλλάζουν προς το καλύτερο!

REAL STORIES

 

 


Συνταγές

Επιπλέον, με τη συνδρομή σου θα έχεις πρόσβαση σε πολλές απλές συνταγές που θα σου δώσουν ιδέες για εύκολα και θρεπτικά γεύματα. Ανάλογα με τις ανάγκες σου θα μπορείς να επιλέξεις αυτό που χρειάζεσαι. Οι συνταγές θα εμπλουτίζονται κάθε μήνα με νέες ιδέες από αξιόλογους διατροφολόγους και σεφ, που έχουν ασχοληθεί ενδελεχώς με την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή. Στόχος δεν είναι να αισθάνεσαι ότι κάνεις μία αυστηρή δίαιτα, αλλά ότι επιλέγεις και μαθαίνεις να τρέφεσαι σωστά!


Προσωπικό πρόγραμμα

Εάν αισθάνεσαι ότι έχεις ανάγκη από ένα πλάνο ειδικά σχεδιασμένο στα μέτρα σου, διαθέτουμε την κατάλληλη ομάδα για να σε καθοδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση. Μπορείς να επιλέξεις ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους σου, ενώ παράλληλα μπορείς να μοιραστείς με την ομάδα μας, που αποτελείται από επαγγελματίες του χώρου, τους προβληματισμούς σου. Έτσι, με τη σωστή βοήθεια, θα ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που μπορεί να σε κρατάει πίσω και θα γνωρίσεις καλύτερα τι έχεις πραγματικά ανάγκη.

Εάν έχεις ανάγκη μόνο από ένα πρόγραμμα διατροφής μπορείς να αγοράσεις ένα από τα πακέτα που περιλαμβάνουν προσωπικό πλάνο διατροφής και γυμναστικής. Εάν ωστόσο θες να αντιμετωπίσεις μία διατροφική διαταραχή μπορείς να βρεις τους συνεργάτες μας και να επικοινωνήσεις μαζί τους απευθείας με email.


Lifestyle

Οι ουσιαστικές αλλαγές θέλουν χρόνο και πολύπλευρη προσέγγιση. Κάθε βδομάδα θα υπάρχουν νέα άρθρα πάνω στα θέματα που μας απασχολούν, τα οποία μπορεί να αφορούν τη σωστή διατροφή, την καλή μας ψυχολογία ή θέματα που προκύπτουν από τη διάδρασή μας.
Θα χαρώ πολύ να μοιραστώ μαζί σας δικές μου εμπειρίες, γνώσεις και φυσικά να δώσω το βήμα σε ανθρώπους με εξειδικευμένες γνώσεις να μας δώσουν λίγο από τη δική τους επιστήμη.

THE TEAM