Μία πλατφόρµα φτιαγµένη έτσι ώστε να πετύχεις τους
στόχους σου είτε από το σπίτι είτε από το γυµναστήριο!

Ένα µήνυµα από εµένα

Δηµιούργησα το danailu.com µαζί µε αξιόλογους συνεργάτες µε στόχο να κάνουµε την γυµναστική προσιτή και ευχάριστη για όλους. Όσο χρόνο και αν έχεις, ναι ακόµα και δέκα λεπτά την ηµέρα θα κάνουν τη διαφορά στο σώµα και στην διάθεση σου. Σε όποια φάση της προσπάθειας σου κι αν βρίσκεσαι, υπάρχουν σίγουρα προπονήσεις για εσένα. Μπορείς σήµερα να κάνεις ένα βήµα προς αυτό που θέλεις να είσαι αύριο!

Τι είναι το inside out better;

Η πλατφόρμα μου έχει φτιαχτεί με παρά πολλή αγάπη και έχει έναν στόχο: να κάνει τη γυμναστική και την υγιεινή-ισορροπημένη  διατροφή εύκολη και προσιτή σε όλους! Ξεκίνησα να μοιράζομαι τις προπονήσεις μου σαν personal trainer καθώς και τις αγαπημένες μου συνήθειες πριν από χρόνια, όταν πλέον είχα βρεί εναν τρόπο ζωής που με έκανε να νιώθω πιο χαρούμενη και πιο δυνατή.

Δεν πιστεύω ότι για να πετύχεις τους στόχους σου πρέπει να εξαντλείς τον οργανισμό σου με στερητικές δίαιτες ή ατελείωτες ώρες αερόβιας άσκησης. Αντιθέτως, το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται στην καθημερινότητα μας και στις μικρές, αγαπημένες μας συνήθειες! Δεν χρειάζεται να κόψεις από τη διατροφή σου συγκεκριμένες τροφές αλλά ούτε και να προπονήσε 7 φορές την εβδομάδα. Αυτό άλλωστε είναι και κάτι μη βιώσιμο όταν έχεις δουλειά, ευθύνες και μία απαιτητική καθημερινότητα.

MEDIA

ALPHA

ANT1

InStyle

“Φιλοσοφία ζωής για τη Δανάη είναι η διαρκής εξέλιξη. Ακού- γοντας κανείς έστω για λίγο τι κάνει καθημερινά καταλαβαίνει αμέσως ότι, πέραν των ολο- κληρωμένων σπουδών της στη Νομική, στοχεύει στο να παρέχει ουσιώδη μαθήματα αυτοβελτί- ωσης, ψυχικής και σωματικής, εκμεταλλευόμενη την ταχύτατη τεχνολογία της εποχής μας και τα social media. Με θετική ενέργεια, πολύ χαμόγελο και ακόρεστη διάθεση για «inside out better», έχει κάνει σκοπό της την προώθηση ενός ισορροπημένου και υγιεινού τρόπου ζωής.”

Marie Claire

“Η Δανάη Βαρθολοµάτου, µια από τις νεότερες εκπροσώπους των Millennials, κάνει πρακτική στις σπουδές της στη Νοµική, παράλληλα όµως έχει δηµιουργήσει µια online πλατφόρµα γυµναστικής, διατροφής και ψυχολογικής υποστήριξης (danailu.com). «Αγαπούσα από µικρή τον αθλητισµό. Αφού ταλαιπωρήθηκα από µια διατροφική διαταραχή, θέλησα να βοηθήσω όσο περισσότερους ανθρώπους µπορώ να φροντίζουν το σώµα τους». Δεν αποκλείει µάλιστα το ενδεχόµενο να αφοσιωθεί µελλοντικά στο fitness και την ευεξία γιατί «η γενιά µας ξέρει ότι δεν υπάρχουν επαγγέλµατα “καλύτερα” ή “χειρότερα”! Οταν δεν θα χωρούν δύο σε ένα 24ωρο, θα ακολουθήσω αυτή που µε γεµίζει περισσότερο»”.